​Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på

Tlf.: 74 51 45 47

Mobil.: 24 49 84 47

Email: kaibevtoft@gmail.com

Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne, og vi kontakter dig​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Udskiftning af vinduer og døre

​Bevtoft Tømrer og Snedkerforretning mestrer håndværkets dyder helt ud til fingerspidserne, og derfor kan vi nemt ordne de mest komplicerede opgaver i forbindelse med udskiftning af vinduer og døre.

Mange af vore kunder vælger at udskifte vinduer og døre, fordi de gamle ganske enkelt er halvrådne, slidte og utætte. Der er også kunder, hvor deres vinduer og døre blot er slidte og kedelige at kigge på, men hvor det bedre kan svare sig at udskifte dem frem for at lave en overfladisk renovering.

Nye vinduer og døre som led i energioptimering

På længere sigt vil det næsten altid bedst kunne svare sig med en total udskiftning, da nye vinduer og døre vil være mere energivenlige end ældre. Og de fleste, der vælger at få nye vinduer og døre, gør det således som led i en energioptimering af deres bolig.

Vi rådgiver i forhold til design, farve og materialer

Vi rådgiver i den forbindelse om, hvilke typer vindue der vil passe bedst til ejendommen, både i forhold til design, farve, materialer og energivenlighed. Vi arbejder typisk med vinduer og døre, der består af en kombination af træ og plast eller træ og aluminium.

Bevtoft Tømrer og Snedkerforretning har eksisteret i 15 år, og derfor har vi stor erfaring, ligesom vi altid leverer til aftalt tid. Dertil kommer, at vi er tilknyttet Byg Garanti gennem Dansk Byggeri.

Hvis du ønsker at tale med mester selv, så ring til Kaj Jørgensen på telefon 74 51 45 47 eller mobil 24 49 84 47. Du kan også sende en e-mail til kaibevtoft@gmail.com.

​Hyrupvej 12,

Kongenshede 6541 Bevtoft​

Tlf: 74 51 45 47

Mobil: 24 49 84 47​​