​Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på

Tlf.: 74 51 45 47

Mobil.: 24 49 84 47

Email: kaibevtoft@gmail.com

Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne, og vi kontakter dig​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tilbygninger når du mangler plads

​Bevtoft Tømrer og Snedkerforretning opfører tilbygninger i forbindelse med et bestående byggeri. Vores kunder ønsker typisk et ekstra værelse eller mere plads frem for at skulle sælge deres hus og købe et nyt og større.

Mangler du et børneværelse, en udestue eller et ekstra rum

​Familieforøgelser på grund af børn kan ofte være årsag til at få en tilbygning med et eller flere ekstra værelser. Der kan også være et behov for et gæsteværelse, når familien kommer på besøg. Måske er stuen for lille, eller måske ønsker du en ekstra stue, en TV-stue eller en udestue. Det kan også være, at du mangler et hjemmekontor, eller at du har brug for ekstra værelser til din egen virksomhed.

Vores tilbygninger falder sammen med husets design

​Når vi opfører en tilbygning, kan vi sikre, at det ikke bliver synligt, at der er tale om en tilbygning, men vi kan naturligvis også lave den helt anderledes, hvis det er dit ønske. Vi vil altid tilbyde råd og vejledning omkring dit tilbyggeri, således du vil få en god oplevelse og blive glad for det nye byggeri i mange år frem.

Vi tilbyder råd og vejledning omkring valg af materialer og design, men vi er som uddannede energivejledere også i stand til at rådgive i forhold til energioptimering og energivenlige byggematerialer.

Ring til Kaj Jørgensen på telefon 74 51 45 47 eller mobil 24 49 84 47, hvis du ønsker en samtale omkring dine muligheder for en tilbygning. Du kan også skrive til kaibevtoft@gmail.com.

​Hyrupvej 12,

Kongenshede 6541 Bevtoft​

Tlf: 74 51 45 47

Mobil: 24 49 84 47​​