​Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på

Tlf.: 74 51 45 47

Mobil.: 24 49 84 47

Email: kaibevtoft@gmail.com

Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne, og vi kontakter dig​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tagrenovering eller udskiftning af tag

​Bevtoft Tømrer og Snedkerforretning har specialiseret sig i reparation, renovering og vedligeholdelse af alle former for tagkonstruktioner, herunder spær, undertage, kviste og tagrender.

Vores kunder tæller private boligejere, erhverv, landbrug og boligejendomme, hvor vi udfører tagrenovering, men også efterisolering. Vi kan naturligvis også lægge et helt nyt tag.

Du kan også få rejsning på et flad tag

​En del af vores kunder har fladt tag, men ønsker en rejsning på taget. Det kan være af æstetiske årsager, og det kan være for at undgå at vand og blade samler sig på taget, men det kan også være for at udvide med beboelse på første sal. Ofte ønsker vores kunder en rejsning på taget med henblik på en energioptimering af huset.

Det er vigtigt med løbende tagrenovering

​Ældre ejendomme har brug for vedligeholdelse af taget, især for at undgå, at der kommer skader på hele tagkonstruktionen eller endda i selve huset. Fugtskader fra taget kan vandre rundt i huset og medføre svamp og dårligt indeklima. Dette kan forhindres ved løbende vedligeholdelse af taget.

En reparation kan især komme på tale i forbindelse med en stormskade. Og her tager vi os også af forsikringsskader. Såfremt der er tale om et ny tag eller en større renovering af taget, kan vi rådgive omkring valg af tagmaterialer i forhold til eternit, tagsten og tagpap.

Ring gerne til mester selv på telefon 74 51 45 47 eller mobil 24 49 84 47, eller send en e-mail til kaibevtoft@gmail.com, hvis du vil høre mere om tagrenovering eller et nyt tag.

​Hyrupvej 12,

Kongenshede 6541 Bevtoft​

Tlf: 74 51 45 47

Mobil: 24 49 84 47​​