​Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på

Tlf.: 74 51 45 47

Mobil.: 24 49 84 47

Email: kaibevtoft@gmail.com

Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne, og vi kontakter dig​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Nybyggeri og ombyggeri

​Bevtoft Tømrer og Snedkerforretning tilbyder mange former for nybyggeri og ombyggeri. Vi kan bygge i træ og bygge i totalentrepriser, samt hjælpe med byggetilladelser.

Vi kan bygge både i del- og totalentrepriser

Vi kan bygge nye huse, og vi kan opføre stalde, garager og enhver anden form for tilbyggeri i forbindelse med en bestående ejendom. Når vi opfører byggeri i totalentrepriser, sker det i samarbejde med samarbejdspartnere, som vi har en god og lang erfaring med.

Vi er uddannede energivejledere og kan derfor også tilbyde energivenlige løsninger i forhold til både ny- og ombyggeri. Vi rådgiver naturligvis også i forhold til valg af materialer og design af byggeriet.

Vi tilbyder nybyggeri for blandt andet private og landbrug

Mange af vores kunder, der vælger ny- eller ombyggeri, gør det som led i en familieforøgelse af børn eller sammensatte børn, men det kan også være, at der blot mangler et gæsteværelse, eller stuen er for lille. Det kan også ske, at der ikke er plads i garagen. Vi kan i de tilfælde bygge nyt eller ombygge det bestående.

Vi udfører også en del nybyggeri for landbrug, hvilket kan være stalde, men også lader og andre former for bygninger, der skal benyttes i driften af landbruget.

Vi leverer altid kvalitet til lave priser, og vi har opnået stor erfaring gennem 15 år. Dertil kommer, at vi er tilknyttet Byg Garanti.

Hvis du ønsker at høre mere om, hvad vi kan tilbyde, så ring på telefon 74 51 45 47 eller mobil 24 49 84 47, men du kan også kontakte os på vores e-mail kaibevtoft@gmail.com.

​Hyrupvej 12,

Kongenshede 6541 Bevtoft​

Tlf: 74 51 45 47

Mobil: 24 49 84 47​​