​Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på

Tlf.: 74 51 45 47

Mobil.: 24 49 84 47

Email: kaibevtoft@gmail.com

Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne, og vi kontakter dig​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tømrerarbejde af Bevtoft Tømrer og Snedkerforretning

​​Bevtoft Tømrer og Snedkerforretning​ udfører tømrerarbejde for private og erhverv, herunder for landbrug og boligejendomme. Firmaet blev startet i år 2000 og drives af Kaj Jørgensen, som har 35 års erfaring som tømrer og snedker. Derudover har firmaet to svende.

Vi udfører primært tømrerarbejde i Bevtoft og Haderslev

Vi arbejder primært i nærområdet, hvilket vil sige i Bevtoft samt i og omkring Tønder og Haderslev Kommune. Vi ønsker i det hele taget en tæt og nærværende kontakt med kunderne.

For os er en aftale en aftale, og vores aftaler er til at stole på, og derfor leverer vi altid til den aftalte tid. Vi lægger også vægt på kvalitet til lave priser. Derfor ligger vi i den lave ende med tømrerarbejde.

Vi er naturligvis medlem af Dansk Byggeri, og det betyder, at vi er tilknyttet Byg Garanti. Det er derved en ekstra sikkerhed for dig, når du bruger os til tømrerarbejde og byggeopgaver.

Vi tilbyder både totalentrepriser og tømrerarbejde

Vi tager både store og små byggeopgaver, men vi laver mest udvendigt arbejde som for eksempel vinduer og døre, tage og nybyggeri. Når vi udfører nybyggeri i totalentrepriser, sker det i samarbejde med vores netværk af gode, solide og erfarne samarbejdspartnere inden for de relevante fagområder.

Du er velkommen til at ringe til Bevtoft Tømrer og Snedkerforretning og tale med mester selv, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på tømrerarbejde og andre byggeopgaver. Du kan ringe på telefon 74 51 45 47 eller mobil 24 49 84 47, men du er også velkommen til at sende til vores e-mail på kaibevtoft@gmail.com.

​Vi har tid til vores kunder, så kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Hyrupvej 12,

Kongenshede 6541 Bevtoft​

Tlf: 74 51 45 47

Mobil: 24 49 84 47​​